Blog Post

starterkiteshqkitesNL

HQ Kites matrasvlieger kopen bij Kitesurge

Ben je op zoek naar een toffe matrasvlieger voor een dagje uit? Of om mee te nemen op vakantie? Dan zit je met een matrasvlieger van HQ Kites helemaal goed.HQ Kites zijn fantastische vliegers van absolute topkwaliteit. HQ is één van onze beste merken en wordt erg veel verkocht. HQ staat niet voor niets voor High Quality.


HQ Kites Symphony Beach III Matrasvlieger kopen

De HQ Kites Symphony Beach III is de best verkopende vlieger in onze kiteshop.HQ Matrasvliegers van de beste kwaliteit

HQ Kites is bekende naam in de kitewereld. Dit grote merk maakt kites voor diverse kiteporten, waaronder het powerkiten, snow kiten en het kite landboarden. Maar van alle vliegers van HQ zijn de 2-lijns matrasvliegers de kites die het meest worden verkocht.Dit komt omdat deze vliegers een zeer aantrekkelijk prijskaartje hebben en absolute topkwaliteit leveren. Plezier is altijd gegarandeerd met een HQ Kite.

Welke HQ Kites matrasvlieger is voor mij geschikt?

Op dit moment heeft HQ twee modellen twee lijners, namelijk de Symphony Beach III en de Symphony Beach Pro.De HQ Symphony Beach III is de best verkopende vlieger uit onze gehele webshop. Dagelijks maken wij nieuwe vlieger piloten blij met deze mooie matrasvlieger. De Beach III is de ultieme vakantievlieger en leverbaar in 3 maten met zeer mooie designs. Exclusief is nu ook de Flame edition leverbaar zolang de voorraad strekt.Ben je op zoek naar net wat meer power en snelheid, dan is de HQ Symphony Pro een goede keuze. Dit is een snelle vlieger die geschikt is voor beginners. Perfect voor het uitvoeren van toffe tricks.Wil je nog meer power? Neem dan ook eens een kijkje bij de powerkites van HQ Kites. Deze vierlijners zijn optimaal voor als je echt next level wilt powerkiten.


Veilig betalen en snel in huis

Als je een HQ matrasvlieger bij Kitesurge besteld weet je dat je deze snel in huis hebt. Bestellingen naar Nederland en onze zuiderburen in België kunnen wij supersnel leveren. Voor 16:00 een bestelling geplaatst? Dan kunnen wij deze de volgende werkdag al bezorgen.Ook betaal je altijd in een beveiligde omgeving met iDeal, Bancontact of PayPal.Bestel vandaag nog jouw matrasvlieger van HQ Kites bij Kitesurge.Related Posts

Top 5 Beginner Power Kites

What’s the best kite for beginners? This is a question we get on a